(VIDEO) Ferrari a prezentat la Le Mans ediţia specială 488 Pista Piloti Ferrari

Înainte de startul cursei de anduranţă de 24 ore de la Le Mans italienii au prezentat ediţia specială a supercar-ului Ferrari 488 Pista Piloti Ferrari, dezvoltată de diviziunea Taylor Made şi dedicată victoriei de anul trecut pe Circuit de la Sarthe.
Noua Ferrari 488 Pista Piloti Ferrari este inspirată de la bolidul 488 GTE #51, cu care piloţii Alessandro Pier Guidi şi James Calaso au obţinut victorie în campionatul FIA World Endurance Championship (WEC). De la bolidul de curse modelul ediţiei speciale a preluat nuanţa caroseriei şi numărul de ordine de start "51", deşi clienţii vor putea alege un alt număr. La alegerea clienţilor supercar-ul va putea fi vopsit în una din nuanţele de roşu Rosso Corsa, albastru Blu Tour de France, negru nero Daytona şi argintiu Argento Nurburgring.
Unitatea turboaspirată V8 de 3.9 cu 720 CP la activ a rămas neschimbată. În schimb la exterior ediţia Piloti Ferrari diferă de versiunile Pista cu priza de aer S-Duct, incizii laterale şi eleronul la posterior executate din fibră de carbon. Carbonul domină şi în habitaclu, de rând cu Alcantara.
Constructorul nu dezvăluie în câte exemplare va fi produsă noua Ferrari 488 Pista Piloti Ferrari şi nici preţul acestuia, însă a anunţat, că versiunea va putea fi comandată doar de piloţii de curse din cadrul echipelor Ferrari.
0
2,153
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!