Volvo a publicat primul teaser video în care prezintă partea frontală a noului sedan S60
14 Iunie 2018, 17:19
Volvo a publicat primul teaser video cu noua generaţie S60, care va debuta săptămâna viitoare la inaugurarea primei uzine al suedezilor din SUA, unde sedanul va fi şi produs ulterior.

A rămas mai puţin de o săptămână până la debutul noului Volvo S60. Sedanul va fi ultimul reprezentant a noii familii ’60 din gama suedezilor, care se va alătura crossover-ului şi break-ului debutate anterior. Pentru a ţine în suspans publicul, ssuedezii au publicat o serie de imagini de teasing,
în care prezintă primele informaţii despre viitoarea versiune de top a sedanului, care va primi denumirea Polestar Engineered. În noul teaser video suedezii prezintă partea frontală a sedanului care, aparent, adoptă un limbaj stilistic similar break-ului. Totodată, versiunea de top dezvoltată în comun cu specialiştii de la Polestar, diviziunea companiei Volvo, va primi un calandru uşor diferit de cel cu care ne-am obişnuit pe cele mai noi modele din gama suedezilor.
Bara de protecţie faţă se prezintă într-un design agresiv şi, cel mai probabil,
va fi atribuită doar versiunii de top, pe când versiunile standard vor primi o bară de protecţie asemănătoare celei de pe break-ul V60.

Premiera noii generaţii Volvo S60 va avea loc miercuri, 20 iunie 2018 la noua uzină Volvo din statul Carolina de Sud, SUA.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,726
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!