Atenție, șoferi! Angajații INP au primit în dotare radare mobile, care pot fi utilizate de operatori pedeștri!

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a primit în dotare noi radare de înaltă performanță. Noile echipamente de măsurare a vitezei mijloacelor de transport pot fi utilizate în orice condiții climaterice, inclusiv pe timp de noapte, iar cel mai mare "pericol" pentru vitezomani venit din partea dispozitivelor performante este faptul, că acestea pot fi utilizate, inclusiv, de operatori pedeștri!
Radarele cu laser de tio LTI 20-20 TruCAM sunt folosite de forțele de ordine în mai multe țări ale lumii. Dispozitivul poate fi folosit de operatori pedeștri sau la bordul vehiculelor de patrulare, prin montarea cu ajutorul suporturilor speciale cât din față, atât și din spatele postului staționar de supraveghere a circulației rutiere. Printre alte avantaje ale dispozitivului performant se enumeră posibilitatea de utilizare în diverse condiții climaterice, prin activarea regimului de lucru cu filtrul de vreme și în orele nocturne.
INP menționează, că dispozitivele au fost achiziționate în cadrul Suportului Bugetar pentru Reforma Poliției, conform Acordului de Finanțare încheiat de Uniunea Europeană și Republica Moldova pentru anii 2016-2020.

În acest context, INP îndeamnă conducătorii auto să respecte limitele de viteză admise. Totodată, autoritățile și-au exprimat încrederea, că utilizarea acestor dispozitive va contribui la îmbunătățirea culturii traficului rutier.
0
1,335
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!