Chevrolet dezvăluie primele poze și informații despre noua generație Orlando

Monovolumul Chevrolet Orlando este cunoscut și în țara noastră. Aflat la prima generație, modelul american a fost achiziționat în Moldova de clienți privați, dar și corporativi, precum companiile de securitate și băncile – grație prețului relativ atractiv, în raport cu rivalii, Orlando a fost solicitat în segmentul său. De curând, însă, Chevrolet a luat decizia de a părăsi piețele de pe Bătrânul Continent, inclusiv și cea din Republica Moldova, astfel încât cea de-a doua generație, care urmează să fie prezentată oficial în câteva săptămâni, va lipsi în țara noastră.
Premiera oficială al noului Chevrolet Orlando va avea loc în câteva săptămâni, iar până atunci în spațiul web au fost publicate primele imagini și informații despre noua generație a monovolumului. Noua generație va debuta pentru prima dată în China, unde monovolumul nu a mai fost comercializat până acum, și tot aici va fi produsă, la uzina comună SAIC-GM. Uzina din Coreea de Sud, unde se producea precedentul Orlando, a fost închisă odată cu pensionarea primei generații.
Pe primele poze Orlando este prezentat în dotarea cu accente sportive Redline, care oferă monovolumului un aspect mai dinamic prin elementele decorative exterioare. Cele mai evidente diferențe între versiuni vor ține de elementele exterioare de culoare roșie a versiunii Redline, care vor lipsi pe versiunile standard. Totodată, inciziile de aer laterale de pe bara de protecție față ar putea avea un aspect simplificat pe versiunile incipiente. Orlando a căpătat un aspect exterior conformat limbajului stilistic actual al mărcii americane, însă partea frontală amintește de cea a monovolumului Buick GL6, comercializat din 2017, care pare a fi un Opel Zafira regândit.
La interior, ca și la predecesor, vor putea fi adăpostite până la 7 persoane. Dimensiunile noii generații vor fi apropiate modelului precedent, ceea ce înseamnă că lungimea monovolumului va constitui circa 4.6 metri. Sub capota Orlando, cel mai probabil, își va face loc unitatea turboaspirată pe benzină de 1.3 litri din seria Ecotec, prezentă și sub capota Buick GL6, care livrează 163 CP și 230 Nm. Motorul se va cupla standard la o cutie manuală, cea automată fiind disponibilă opțional, ambele – cu 6 trepte.
Premiera oficială Chevrolet Orlando va avea loc în câteva săptămâni. Odată debutat în China, monovolumul va rămâne oferit în exclusivitate doar în această țară, iar probabilitatea apariției pe alte piețe este minimă.
0
2,540
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!