Lamborghini prezintă primul teaser video cu Aventador SVJ - cel mai rapid Aventador din gamă

Lamborghini publică primele imagini de teasing cu noua ediție limitată Aventador SVJ (Super Veloce Jota), care promite a fi cel mai puternic și rapid Aventador. Cuvântul Jota din denumire amintește de legendarul Lamborghini Jota din 1970, supercar-ul performant construit pe baza Miura într-un singur exemlar.
Teaserul video prezintă supercar-ul camuflat și pregătirile echipei Lamborghini pentru cursa de pe Nurburgring – italienii intenționează să distrugă recordul lui Porsche 911 GT2 RS în rândul automobilelor de serie pe iadul verde. Coupe-ul german a parcurs circuitul cu un an mai devreme în 6 minute 47.3 secunde, iar în presă se vehiculează că italienii au și reușit să surclaseze rivalii germani, Aventador SVJ parcurgând Iadul Verde în 6 minute 45 secunde.
Astfel, Lamborghini a început campania de promovare a noii versiuni speciale Aventador SVJ, care va fi dezvăluită oficial mai târziu în acest an. Lamborghini Aventador SVJ este propulsat de benzinarul V12, iar sursele neoficiale sugerează că motorul ar putea fi capabil de 800 CP. Totodată, compania italiană nu se grăbește să confirme sau să infirme informațiile apărute în presă. Aventador SVJ va fi produs într-o ediție limitată, fiecare exemplar, bineînțeles, având și un preț pe măsură.
0
1,916
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!