Habitaclul noului Mercedes-Benz GLE a fost deconspirat

Au rămas doar câteva luni până la debutul oficial al noului Mercedes-Benz GLE. SUV-ul german, rivalul noului BMW X5, a fost surprins de mai multe ori în timpul testelor pe drumurile publice și pe pistele de curse. În imaginile suprinse și de redacția PiataAuto.md putem urmări o siluetă familiară a noii generații cu SUV-ul actual, chiar dacă noul model va fi mai mare în dimensiuni. Cea mai mare enigmă a fost, de altfel, designul habitaclului al noului GLE, iar grație "spionilor auto" din China, acesta nu mai este un secret.
Din imaginile surprinse de colegii din China, putem vedea un habitaclu cu design absolut nou al viitorului GLE. Acesta are foarte puține tangențe cu designul interior al modelului actual, dar și cu designul celor mai noi modele din gama producătorului german, cu excepția, probabil, noului A-Class. Precum și modelul compact, noul GLE va dispune de două ecrane imense pentru instrumentarul de bord și sistemul multimedia, unite între ele pe consola centrală. Totodată, secțiunile de mai jos par a fi absolut originale și sugerează că anume astfel, cu mici diferențe, vor fi etajate consolele viitoarelor modele mari Mercedes-Benz. Mai jos de ecranul sistemului multimedia și-au făcut loc 4 prize de aer a sistemului de climatizare, urmate de comenzile de bază, destinate sistemelor și asistenților pentru șofer. Mai jos vine tunelul central cu un design mai brutal cu două mânere pentru cei de la bord și setul de comenzi și instrumente de operare pentru sistemul multimedia.
SUV-ul surprins în China pare a fi în versiunea AMG, apartenența la care este trădată de splitter-ul frontal integrat în bara de protecție față și discurile de frână cu răcire. Blocurile optice față, după cum se presupunea anterior, vor fi la maxim inspirate de la noul coupe cu 4 uși Mercedes-AMG GT.
Informațiile neoficiale sugerează că noul GLE va atinge în lungime aproape 5 metri, fiind cu cel puțin 80 mm mai lung decât SUV-ul actual. Totodată, germanii au anunțat că noul GLE va dispune o suspensie sofisticată evoluată din sistemul Active Body Control debutat pe S-Class W222. Grație modificărilor la suspensie, GLE va deveni mai capabil în offroad, oferind posibilitatea de a mări garda la sol cu până la 50 mm.
0
2,107
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!