Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Au fost anunţate preţurile noului BMW Seria 8 în Moldova. Cât va costa noul model bavarez de vis?

8 Septembrie 2018, 11:07
Redacţia PiataAuto.md, cu referire la BMW Moldova
A fost cea mai aşteptată lansare a anului de la BMW, fiind anticipată cu sufletul la gură de către cei mai fideli fani ai mărcii bavareze. Aduce revoluţii de design la exterior şi interior şi practic trasează o nouă linie pentru filosofia tuturor modelelor BMW din următorul deceniu. Îi spune BMW Seria 8 şi e noul model de vis al mărcii bavareze.
De curând, au fost anunţate preţurile noii Serii 8 pentru Moldova. La momentul debutului, BMW Seria 8 vine pe piaţă cu doar două motorizări delicioase de top – 850i xDrive şi 840d xDrive. Sub capota versiunii 850i xDrive e montat un motor V8 biturbo de 4.4 litri cu 530 CP la activ, iar versiunea 840d xDrive ascunde un propulsor diesel cu 6 cilindri în linie, de 3.0 litri, cu 320 CP la activ.
Motorizarea diesel va fi şi cea mai accesibilă, pornind în Moldova de la un preţ de 86,700 euro. Motorizarea 850i xDrive va avea un preţ de pornire de 107,400 euro.

Distribuitorul BMW Group în Moldova, compania Autospace, a deschis deja lista de comenzi pentru noul model de top al mărcii.
0
1,097
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!