Cea de-a patra navă amiral Lexus: niponii lansează un iaht de serie propriu

Lexus se lansează în industria iahturilor cu "cea de-a patra navă amiral" LY 650. Iahtul prezentat sub brandul niponilor va fi lansat în producţia de serie începând cu anul viitor. Potrivit niponilor, noul iaht este cea mai rafinată interpretare a limbajului stilistic L-finesse, conceput de Lexus.
Construcţia iahturilor va fi asigurată de compania americană Marquis-Larson Boat Group. Iahtul măsoară în lungime 19.96 metri, iar la proiectarea acestuia designerii s-au inspirat de la iahtul conceptual Lexus Sport Yacht, debutat anul trecut la evenimentul special organizat de Lexus în oraşul american Miami.
Lexus LY 650 are la bord 3 cabine cu un sumar de 6 locuri de dormit. Iahtul poate transporta până la 852 litri de apă potabilă, iar rezervorul de combustibil are un volum de 3,785 litri. Lexus LY 650 este propulsat de unitatea diesel de 12.8 litri, cu 6 cilindri în linie şi 1,000 CP la activ, dezvoltată de Volvo Penta. Opţional este disponibilă o unitate de 1,350 CP.
Primul iaht funcţional va fi produs pe parcursul anului 2019, cel mai probabil în cea de-a doua jumătate a anului. Ulterior va avea loc premiera publică, unde acesta va putea fi admirat. Iahturile vor fi produse de compania americană Marquis-Larson Boat Group, care vor asigura distribuţia acestora, dar şi deservirea tehnică.
0
2,038
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!