Maserati lansează o serie limitată la doar 200 unități a sedanului Ghibli

Maserati prezintă noua serie limitată pentru sedanul Ghibli – ediția a primit denumirea Ribelle și se va limita la doar 200 unități exclusiviste produse. Vânzările Ghibli Rebelle vor începe în luna octombrie a acestui an, iar noi vă invităm să aflați prin ce se vor distinge sedanurile exclusive.
Modelele ediției limitate se vor beneficia de nuanța exclusivă Nero Ribelle, jante din aliaj Proteo de 19 țoli, în două nuanțe – negru și roșu. Cei de la interior vor fi răsfățați de scaunele sport tapisate cu piele bicolore (roșu-negru), iar opțional va fi disponibil pachetul Ribelle Plus, ce include faruri LED Matrix adaptive, trapă electrică și sistem audio de înaltă performanță Harman Kardon. Proprietarii se vor mândri, inclusiv, și de faptul, că sedanurile exclusive vor fi produse la uzina Ferrari din Maranello.
Sub capota Maserati Ghibli Ribelle se va situa unitatea turboaspirată pe benzină, V6, cu 350 CP și 430 Nm la activ. Pentru cei ce optează pentru propulsor pe motorină va fi disponibil turbodieselul V6 cu 275 CP la activ.
0
1,995
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!