Sărbătoare la Skoda: a fost asamblat SUV-ul KODIAQ cu numărul 250,000

Sărbătoare la Skoda – SUV-ul KODIAQ a fost asamblat într-un număr de un sfert de milion de unități! Cel mai mare SUV din gama cehilor înregistrează o cerere enormă pe piață, iar pentru a face față comenzilor, acesta este asamblat la 6 uzine din lume. În primele 8 luni ale acestui an KODIAQ a depășit numărul de 100 mii unități produse, urmând să atingă recorduri noi de vânzări în viitorul apropiat.
Pentru prima dată Skoda KODIAQ a fost prezentat publicului în 2016 și tot în acel an a început producția de serie a celui mai mare SUV ceh și iată că în doi ani modelul a reușit să atingă numărul frumos de 250,000 unități produse. Cehii anticipează, că până la finalul anului vor fi produse încă circa 50 mii unități KODIAQ, iar astfel, numărul total de unități produse va depăși 300 mii unități.
Amintim că în doar câteva zile gama de versiuni KODIAQ va fi suplinită cu noua versiune de performanță RS. Modelul va marca premiera publică la Salonul Auto de la Paris și va trezi un interes și mai mare din partea publicului. Sub capota SUV-ului de performanță se va situa unitatea biturbodiesel 2.0 BiTDI cu 240 CP și 500 Nm la activ.
0
2,013
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!