Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

(VIDEO) Skoda oferă detalii oficiale şi un nou teaser video cu viitorul SUV de performanţă KODIAQ RS

Skoda prezintă un teaser video şi un nou set de informaţii oficiale despre viitorul KODIAQ RS. SUV-ul de performanţă ceh dezvăluie o parte din elementele exterioare distinctive, echipamentele de la interior şi detalii despre substratul tehnic.
Noile imagini publicate de constructorul din Mlada Boleslav prezintă blocurile optice full-LED frontale şi posterioare a viitorului KODIAQ RS, disponibile din dotarea incipientă, împreună cu terminaţiile stilate a istemului de evacuare, integrate în bara de protecţie spate. La interior şoferul va beneficia de instrumentarul de bord digital stilizat Virtual Cockpit, oferit standard. Inovativ pentru Skoda este sistemul Dynamic Sound Boost, care va debuta pentru prima dată pe KODIAQ RS, capabil să modifice sunetul produs de unitatea de propulsie de sub capotă, în dependenţă de regimul de condus selectat de şofer.
Noul Skoda KODIAQ RS va fi oferit cu suspensie adaptivă şi sistem de tracţiune integrală. Sub capota SUV-ului de performanţă se va situa unitatea biturbo pe motorină, 2.0 BiTDI, capabilă să genereze 240 CP. Constructorul ceh nu a dezvăluit cuplul maxim dezvoltat de motor, însă aceeaşi unitate sub capota Volkswagen Passat şi Tiguan este capabilă de 500 Nm.
Ca parte a campaniei de promovare a SUV-ului de performanţă, ce va debuta în premieră publică la începutul lunii octombrie la Salonul Auto de la Paris, cehii au înregistrat anterior un nou record pe circuitul Nurburgring în rândul SUV-urilor de serie cu 7 locuri – KODIAQ RS, la volanul căruia s-a aflat pilotul Sabine Schmitz, a parcurs un tur pe Iadul Verde într-un timp de 9 minute 29.84 secunde.
0
611
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!