PARIS 2018. Skoda Kodiaq RS se dezvăluie, în sfârşit!

Da, a fost într-atât de prefaţat, încât am pierdut deja numărătoarea publicărilor de teasing lansate până acum. Şi uite că în sfârşit, la salonul auto de la Paris, cu doar câteva minute în urmă, noul Kodiaq RS a fost dezvăluit în toată splendoarea.
Pentru mulţi va fi cam greu de înţeles un SUV mare, care poate avea până la 7 locuri, şi care s-a luptat pentru recorduri pe Nurburgring, or sportivitatea picantă arareori face prietenie bună cu dimensiunile uriaşe şi gândirea foarte practică. Însă Skoda a demonstrat de multe ori că poate amesteca zahărul cu sarea şi obţine bucate gustoase la final.
Sub capota lui Kodiaq RS a montat îndrăgitul motorul diesel biturbo al grupului Volkswagen, de 2.0 litri şi 240 CP, lansat iniţial pe actuala generaţie Passat. Propulsorul livrează 500 Nm pe Kodiaq şi vine la pachet cu Virtual Cockpit, adică un display în locul ceasurilor de bord analogice şi suspensie adaptivă. Noul SUV picant ceh poate atinge prima sută în 7 secunde, ajungând la o viteză maximă de 220 km/h. Toate astea cu un portbagaj de 500 litri în versiunea cu 5 locuri!
Aşadar, deocamdată RS-ul Kodiaq e disponibil doar diesel. Poate părea o ofertă incompletă, însă, ştiind cât de mulţi fani Skoda şi-au dorit acest diesel biturbo în gama producătorului ceh, putem paria că noul Kodiaq RS se va vinde ca pâinea caldă.
0
511
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!