VIDEO EPIC: Motociclete Ural la Mileştii Mici, mustaţă, vinuri şi operaţiuni secrete! Colegul nostru, Dan Untură, printre protagoniştii unui fimuleţ în stilul anilor 80!

Când şi-a lăsat Dan doar mustaţă, ca să se filmeze în acest film, îi ziceam că se încadrează perfect în portretul de pe coperta revistei „Femeia Moldovei” din anul 1985, la care să tot privească cu jind ochii feminini din ţărişoara noastră.
Dar misiunea lui, alături de alt coleg de-al nostru creator de filme – Alex Bred – era mult mai importantă pentru siguranţa naţională. Mişcat de ordinul nemilos al tovarăşului Gorbaciov de a distruge viile şi vinurile din Moldova în prag de perestroikă şi plan de dezalcoolizare a omului sovietic, Dan şi ortacii săi au urcat pe motociclete Ural şi s-au antrenat într-o misiune secretă de salvare a licorilor din subteranele Mileştilor. Eh, de-ar fi ştiut James Bond în anul 1985, când se chinuia să recupereze un microcip sovietic în filmul „A View to Kill”, că dincoace se întâmplă o misiune mult mai importantă, ar fi dat şi el o mână de ajutor frăţesc moldovenilor ce cărau vinul în camere tăinuite din labirinturile de la Mileşti.

Aţi, înţeles, deci, cât de importantă a fost misiunea! Iar noi ne grăbim să vă grăbim pe voi să vedeţi filmuleţul de mai jos, îndemnându-vă să vă lăsaţi pătrunşi de atmosfera lui! E poate unul din cele mai epice filme produse de oamenii din echipa noastră de producţie şi aventurieri! Ne mândim cu voi, colegi!
0
2,413
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!