Toyota Corolla Sedan: Imagini şi detalii oficiale!

Noul Toyota Corolla Sedan a fost lansat oficial la salonul auto din Guangzhou. Sedanul va fi dotat deja în standard cu o suspensie de tip multi-link pe axa din spate, oferind o ţinută de drum mai sofisticată şi un confort mărit, comparativ cu modelul precedent.
Ampatamentul a rămas neschimbat însă noul Corolla Sedan s-a mărit în lăţime, cu 1.1 cm pe axa din faţă şi aproape 2 cm la axa din spate. Înăţimea capotei s-a micşorat cu 3.5 cm, datorită amplasării motorului mai joasă, comparativ cu modelul precedent, rezultatul fiind o vizibilitate mai bună pentru şofer.

Gama de motorizări este alcătuită din două benzinare, primul fiind oferit în versiunea hibrid de 1.8 litri cu 122 CP care are un consum combinat de doar 3.4 litri/100 km.
Al doilea este un propulsor forţat de 1.6 litri aspirat natural capabil să dezvolte 132 CP şi promite un consum mediu de 5.8 litri/100 km.
La interior noul Corolla Sedan se laudă cu un ecran central touchscreen de 8 inch şi sistem de încărcare wireless pentru smartphone-ul dumneavoastră.

Modelul Toyota Corolla Sedan va fi asamblat la uzina Toyota din Turcia şi va ajunge pe piaţa europeană în prima parte a aunului 2019.
0
862
GALERIE FOTO (25 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!