Detalii despre noul Audi SQ2. Tot ce trebuie să ştii!

Noul Audi SQ2 ne uimeşte cu un design exterior impunător cu lumini LED pe faţă şi spate, eleron aerodinamic şi difuzorul care evidenţiază ţevele de eşapament, oferind la alegere zece tipuri de design pentru jantele de 18 sau 19 inch.
La interior noul SQ2 se laudă cu tapiseria scaunelor din piele combinată cu material, în calitate de opţiune fiind disponibile scaune tapisate cu piele Nappa şi alcantara, în timp ce pedalele din inox şi o mulţime de elemente din aluminiu, inspiră interiorului un caracter sportiv şi dinamic.

De asemenea în calitate de opţiune este oferit şi sistemul Virtual Cockpit cu un ecran de 12.3 inch care înlocuieşte panoul instrumentelor de bord şi poate fi operat de la comenzile pe volan. Lista de opţiuni este continuată de numeroasele sisteme de asistenţă a şoferului cum ar fi, Lane Assist, cruise control adaptiv, sistemul de frânare de urgenţă şi park assist, sistemul care operează volanul autonom în timpul parcărilor paralele sau perpendiculare.
Sistemul de navigare MMI plus cu un ecran de 8.3 inch este conectat la internet de viteză înaltă şi oferă un hotspot Wifi pentru pasageri. Noul SQ2 mai dispune şi de asemenea opţiuni obligatorii pentru orice maşină contemporană cum ar fi, Apple CarPlay şi Android Auto, alături de un sistem audio premial Bang & Olufsen cu 705 Watt, un amplificator şi 14 boxe.

Ca orice model Audi S, SUV-ul SQ2 este echipat în standard cu sistemul de tracţiune integrală Quattro, care este capabil să transmită până la 100% de tracţiune la axa din spate, în caz că roţile din faţă derapează.
Benzinarul de 2,0 litri turboaspirat oferă 300 CP şi 400 Nm de cuplu, acompaniat de o cutie automată S tronic cu două ambreiaje care alături de sistemul Quattro, permite maşinii să accelereze până la prima sută în doar 4,8 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată la 250 km/h.
0
1,676
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!