Începând cu 2019 noul Hyundai Santa Fe va fi dotat cu scaner de amprente!

Hyundai a anunțat că noul model Santa Fe va fi oferit cu un sistem de recunoaştere a amprentelor digitale, începând cu primul trimestru al anului viitor.
Disponibilitatea sistemului va varia în dependenţă de piaţă. Tehnologia dezvoltată de marca sud-coreeană este destul de curioasă, deoarece permite proprietarilor SUV-ului să deschidă ușile și chiar să pornească motorul prin utilizarea amprentelor degetelor sale.
Cum functionează sistemul? Un senzor de scanare a amprentelor este amplasat pe mânerul ușii iar altul pe butonul Start/Stop al motorului.

După confirmarea informațiilor din setările șoferului şi datelor amprentelor digitale, noul Santa Fe va ajusta automat setările oglinzilor laterale și poziția scaunului, conform preferințelor salvate de șofer.
Cei de la Hyundai declară că sistemul cu amprente digitale este de până la cinci ori mai sigur decât sistemele tradiţionale keyless-go, deoarece probabilitatea de recunoaştere greşită a amprentelor altor persoane este de 1 la 50,000.

Noul Santa Fe este primul model Hyundai care va beneficia de un asemenea sistem inovativ, însă, cu siguranţă că restul modelelor vor primi o asemenea opţiune în viitorul apropiat.
0
2,087
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!