CES 2019: Nissan Leaf 3.Zero e+ Limited Edition primeşte un impuls de putere şi autonomie mărită!

Expoziţia Customer Electronics Show din Las Vegas a găzduit o versiune limitată a actualului model 100% electric Nissan Leaf. Versiunea se numeşte Leaf 3.Zero e+ Limited Edition şi beneficiază de o putere mărită, baterii care oferă o autonomie mai mare şi va fi vândută în Europa într-o cantitate de doar 5,000 de unităţi.
Noua versiune dezvoltă 214 CP comparativ cu 148 CP dezvoltaţi de un Leaf standard, iar cuplu maxim ajunge la 338 Nm, în timp ce viteza maximă declarată este de 155 km/h. Versiunea limitată dispune şi de o baterie cu capacitate mărită până la 64 kWh în locul celei de 40 kWh în varianta standard.

Noua baterie are 288 de celule, comparativ cu 192 în standard şi oferă o autonomie de până la 382 de kilometri (WLTP), cifra fiind cu aproximativ 99 de kilometri mai mare decât cea oferită de un Leaf obişnuit. De asemenea versiunea limitată Leaf 3.Zero e+ are o gardă la sol mărită cu 5 mm pentru a compensa dimensiunile bateriei situată în podeaua maşinii.
La interior noul Leaf 3.Zero e+ oferă un ecran al sistemului infotainment de 8,0 inch şi servicii suplimentare de conectivitate, care după cum declară cei de la Nissan vor fi disponibile în scurt timp.
0
537
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!