CES 2019: Noul Mercedes-Benz CLA

Gata cu teaser-ele, noul Mercedes-Benz CLA în sfârşit a fost prezentat publicului larg în cadrul expoziţiei Consumer Electronics Show din Las Vegas.
La expoziţie maşina a fost prezentată în varianta CLA 250 care dispune de un benzinar turboaspirat de 2,0 litri cu 225 CP şi 350 Nm de cuplu. La momentul lansării sale pe piaţă, în mai 2019, mai multe versiuni diesel şi benzină vor fi oferite, cu cutie manuală şi automată, cu tracţiune pe faţă sau integrală 4Matic. Noul CLA a crescut în dimensiuni comparativ cu predecesorul său. În lungime a adăugat 48 mm (4,688 mm) iar ampatamentul a crescut cu 30 mm (2,729 mm).

La interior noul CLA se bucură de sistemul infotanment MBUX alături de două monitoare de 7 inch, unul pentru instumente de bord, al doilea pentru sistemul multimedia. Opţional clienţii pot să opteze pentru varianta cu display-uri şi mai mari, de 10,2 inch şi sistemul de control prin gesturi.
La compartimentul siguranţă noul CLA este dotat în standard cu sistemul Active Brake Assist, iar opţional, pachetul Driver Assistance Package oferă mai multe sisteme de asistenţă cum ar fi: cruise control adaptiv, sistem de monitorizare a zonelor oarbe, active steering assist, lane assist şi sistem de recunoaştere a indicatoarelor cu limită de viteză.
0
630
GALERIE FOTO (28 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!