Detroit 2019: Ford Explorer ST. 400 CP într-un SUV pentru familie!

În cadrul Salonului Auto de la Detroit, Ford a prezentat varianta restilizată a modelului Ford Explorer. Versiunea de performanţă a modelului este numită Explorer ST şi este cea care ne-a atras atenţia.
Varianta de performanţă a SUV-ului este propulsată de un benzinar V6 twin-turbo de 3,0 litri care este capabil să ofere celor 6 pasageri ai săi 400 CP şi un zâmbet larg pe faţă. Puterea este transmisă prin intermediul unei cutii automate cu 10 rapoarte şi un sistem de tracţiune integrală, care este oferit în standard pentru versiunea ST.

La exterior Explorer ST se evidenţiază prin grila radiatorului de culoare neagră, jantele masive de 21 inch, etrierele frânelor de culoare roşie şi cele patru ţeve de eşapament în spate. La interior maşina este una pentru familie, însă nu este lipsită de astfel de accesorii sportive cum ar fi volanul sport, inscripţii ST pe tetierele scaunelor din piele cu cusături roşii.
Pe lângă ecranul sistemului multimedia de 12,3 inch şi sistem de parcare automată, Explorer ST mai vine în standard şi cu un regim Sport care ajustează volanul, pedala de accelerator şi cutia de viteze pentru un regim de condus mai agresiv, în timp ce sistemul de eşapament livrează o doză de zgomot suplimentar în interiorul maşinii.
0
1,623
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!