Premieră: Ford Mondeo facelift debutează cu o versiune Wagon Hybrid!

Ford Mondeo facelift care urmează să fie expus mâine, data de 19 ianuarie 2019, la Salonul Auto de la Bruxelles se laudă cu un design revizuit, îmbunătăţiri la interior, motorizări noi şi în premieră, o versiune Mondeo Wagon Hybrid.
La exterior, partea frontală a primit o grilă a radiatorului revizuită, cu bare orizontale cromate în versiunea Titanium, de nuanţă neagră pentru versiunea ST-Line şi în finisaj argintiu satinat cu forma numită ‘’Flying-V’’ pentru versiunea de top Vignale. Grila inferioară a fost de asemenea revizuită, primind lumini anti ceaţă cu tehnologia LED. Designul posterior a primit lumini LED cu forma literei C care sânt unite printr-o bară cromată orizontală.

Varianta Titanium este oferită în standard cu jante de 18 inch iar pentru versiunea Vignale Hybrid sânt oferite jante de 19 inch. Cea mai evidentă inovaţie la interior este schimbătorul rotativ pentru cutia automată, alături de tapiserii noi şi detalii de echipare unice pentru versiunile Titanium, ST-Line şi Vignale. Pe lângă modificările estetice, Mondeo facelift a primit şi o versiune cu propulsie hibridă pentru varianta Wagon.
Noua versiune se mândreşte cu un sistem hibrid care combină un benzinar de 2.0 litri care funcţionează pe baza ciclului Atkinson, cu un motor electric şi o baterie litiu-ion cu capacitate de 1.4 kWh. Sistemul hibrid este capabil să ofere o putere de 187 CP pe care îi transmite prin intermeriul unei cutii automată capabilă să imită performanţa unui variator.

Consumul mixt declarat de Ford nu depăşeşte 4.4 litri la sută. De asemenea, Mondeo Wagon Hybrid promite să fie una din cele mai practice modele hibride oferite pe piaţa europeană, cu un volum al portbagajului de 403 litri, iar cu scaunele rabatate cifra atinge 1,508 litri. Pe lângă varianta Wagon Hybrid, Mondeo facelift a primit şi un motor nou EcoBlue diesel cu capacitate de 2.0 litri şi trei versiuni de putere.
Capabil de 120 CP, 150 CP şi 190 CP noul motor corespunde standardelor de emisii Euro 6d Temp datorită sistemului standard de post tratare a gazelor. O cutie de viteze automată în opt rapoarte va fi oferită opţional, pentru versiunile cu 150 CP şi 190 CP, care va înlocui cutia automată în 6 trepte cu dublu ambreiaj, instalată pe versiunile precedente.

Varianta pe benzină este oferită cu agregatul de 1.5 litri EcoBoost care dezvoltă 165 CP.
La compartimentul tehnologii, Ford facelift a primit un sistem de cruise control adaptiv revizuit, care este capabil să oprească maşina până la zero şi să pornească desinestătător în caz că oprirea durează nu mai mult de trei secunde. De asemenea, un sistem nou pentru model, este limitatorul de viteză care în combinaţie cu sistemul de recunoaştere a indicatoarelor de circulaţie, asigură automat ca viteza maximă a maşinii să nu depăşească limita permisă.
0
3,034
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!