Primele imagini oficiale cu interiorul noului Renault Clio!

După o serie de teaser-uri cu noul Renault Clio lansate mai devreme, producătorul francez a publicat primele imagini cu interiorul noului hatchback. Așa cum era de așteptat, la interior noul Clio este total diferit față de modelul precedent, oferind un design şi materiale noi, alături de tehnologii mai avansate.
Urmărind imaginile, primul lucru care ne atrage atenţia este ecranul sistemului multimedia de 9.3 inch care domină consola central fiind instalat vertical, în stilul unei tablete, trend-ul preluat de o mulţime de producători în ultima vreme. Cei de la Renault declară că ecranul sistemului multimedia este cel mai larg instalat pe un model Renault, oferind o ergonomie modernă şi o experienţă de condus mai captivantă. Înclinat spre şofer, ecranul, conectat la noul sistem EASY LINK, cuprinde toate funcțiile multimedia, navigație și infotainment, precum și setările MULTI-SENSE, toate fiind foarte simplu de utilizat.

Pentru prima dată, panoul de bord al noului Clio este echipat cu un ecran digital în locul unui analogic tradițional. Tehnologia a fost împrumutată direct de la segmentele de vârf ale producătorului. Măsurând de la 7 până la 10 inci, în dependenţă de nivelul de echipare, ecranul TFT poate fi utilizat pentru a personaliza experiența de conducere într-o manieră extrem de intuitivă. Versiunea de 10 inch va include opţiunea de afişare a informaţiei sistemului de navigarea pe ecran.
Volanul a devenit mai compact datorită dimensiunilor air-bag-ului mai mici, iar vizibilitatea pentru şofer a fost îmbunătăţită. Printre schimbările la interior se enumeră şi materialul soft touch folosit pentru panelele uşilor, dar şi designul scaunelor şi consolei centrale absolut nou. Exteriorul şi datele tehnice ale noului Clio vor fi dezvăluite mâine, la data de 29 ianuarie.
0
1,628
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!