Geely FY11: Un jucător nou în segmentul Coupe SUV pe piaţa chineză

Producătorul chinez Geely a publicat recent imagini oficiale cu noul model care vine să concureze în segmentul Coupe SUV pe piaţa chineză.
Denumirea internă a modelului este FY11 şi are un design cu trăsături inspirate din modelul bavarez BMW X4. Din declaraţiile oficialilor, noul model se bazează pe platforma CMA (Compact Modular Architecture) dezvoltată în cooperare cu cei de la Volvo. Acceaşi platformă este întâlnită şi la actualul model Volvo XC40. La inerior, noul SUV se laudă cu un design modern, elemente din aluminiu, benzi de iluminare ambientală LED, ecran al sistemului infotainment de dimensiuni impunătoare, alături de un panou de instrumente digital.
Din momentul în care va merge în producţie, modelul FY11 va fi oferit cu un motor diesel de 2.0 litri în patru cilindri, capabil să producă 245 CP şi 350 Nm de cuplu. Ulterior, gama de motoare a chinezului va fi completată de unităţi mai modeste în trei şi patru cilindri. De asemena, gama de motoare va fi oferită cu tracţiune pe faţă şi integrală la alegere.

Modelul FY11 este unul din trei modele noi care urmează să fie lansate de Geely în perioada anului curent, al doilea fiind un sedan 100% electric, al treilea model va face parte din segmentul MPV.
1
3,102
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!