GENEVA 2019: BMW M760Li combină perfect eleganța și sportivitatea

Standul bavarezilor la Salonul Auto de la Geneva este dedicat versiunii actualizate a navei amiral BMW Seria 7. Sedanul se prezintă, astfel, în premieră pe Bătrânul Continent, iar pentru a cuceri atenția vizitatorilor, bavarezii au prezentat versiunea de top M760Li, care combină perfect eleganța și sportivitatea.
Facelift-ul de mijloc de carieră a celui mai mare sedan BMW ia adus acestuia o doză de eleganță. Deși a păstrat formele familiare de până la actualizare, noul sedan a primit o sumedenie de elemente de caroserie absolut noi, printre care blocurile optice față, calandru mărit cu 40% comparativ cu cel al predecesorului, bare de protecție noi și blocuri optice spate unite printr-un element LED absolut funcțional.
Însă nici cei ce-și doresc un aspect mai agresiv, caracteristic modelelor BMW, nu vor rămâne dezamăgiți – bavarezii prezintă în geneva versiunea de top M760Li, care beneficiază de condimente estetice sport, printre care bara de protecție față cu incizii de aer imense, bară de protecție spate cu două terminații duble a sistemului de eșapament de dimensiuni impunătoare și multitudinea siglelor „M”.
Pe lângă modificările estetice, bavarezii au pregătit actualizări și la nivel de substrat tehnic. Propulsoarele pe benzină și motorină au beneficiat de surplusuri de putere și au fost actualizate pentru a face față normelor ecologice înăsprite. La bordul sedanului actualizat și-a făcut loc planșa de bord digitală preluată de la noile modele din gama BMW, iar lista opționalelor a fost suplinită cu tehnologii de ultimă generație din dotarea bavarezilor, precum sistemul de pilot automat, capabil să „memorizeze” ultimii 50 metri parcurși de automobil, și să-i repete în direcție inversă în timpului mersului în marșarier în regim autonom.
0
2,040
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!