Mulliner a pregătit o ediție exclusivă Bentley Bentayga Pearl of Gulf dedicată pescuitorilor de perle

Bentley și atelierul Mulliner au pregătit o ediție specială a SUV-ului Bentayga, denumită Pearl of Gulf, dedicată pescuitorilor de perle. Seria exclusivă va enumera doar 5 unități speciale a SUV-ului britanic, toate fiind deja și comandate de un client din Orientul Mijlociu.
Ediția specială Pearl of Gulf se va distinge prin nuanța specială și elemente mici decorative pe caroserie, pe când interiorul SUV-ului britanic va fi unul cu adevărat exclusivist. La dezvoltarea ediției speciale, britanicii s-au inspirat din istoria pescuitului de perle din Golful Persic.
Planșa de bord este ornamentată cu o inserție din lemn de eucalipt cu imagini ale bărcilor dhow, utilizate de pescuitorii de perle din regiune, cu încrustări de sidef, care se regăsesc și la interiorul ceasului Breitling de pe consola centrală. Habitaclul este tapisat cu piele de cea mai înaltă calitate de o nuanță albă și cusături aurii.
Toate cele 5 unități Bentayga Pearl of Gulf vor avea sub capotă unitatea W12 de 6.0 litri, ce livrează 600 CP și 900 Nm cuplu maxim transmis, prin intermediul cutiei automate cu 8 rapoarte, pe ambele punți. Prețul versiunilor speciale nu a fost făcut public.
0
2,090
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!