Poze neoficiale cu designul noilor BMW X5 M și X6 M au fost publicate în web

Pe pagina de Instagram wilcoblok au fost publicate poze neoficiale cu noile BMW X5 M Competition și X6 M Competition. SUV-urile au fost surprinse necamuflate pe linia de producție, astfel încât putem admira atât designul exterior a modelelor de performanță, dar și designul interior. Acestea sunt și primele poze cu noua generație BMW X6, care urmează să fie prezentat în acest an.
În imagini putem vedea că versiunea de performanță BMW X5 M se va distinge de SUV-ul standard printr-un kit aerodinamic extrem de agresiv, cu incizii de aer impunătoare, un difuzor integrat în bara de protecție spate împreună cu două terminații duble a sistemului de evacuare. Tot în aceste poze putem admira partea posterioară a viitorului BMW X6 – SUV-ul va avea, cel mai probabil, o parte frontală similară modelului X5, însă posteriorul, tradițional, dispune de un design complet revizuit, inspirat de la coupe-urile mărcii germane.
Potrivit informațiilor preliminare, noile BMW X5 M și BMW X6 M vor avea sub capotă unitatea turboaspirată V8 de 4.4 litri, capabilă să livreze o putere de circa 600 CP pentru versiunile M, și 625 CP pentru versiunile M Competition. Propulsorul se va cupla la cutia automată cu 8 rapoarte, ce va transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală M xDrive. Noile SUV-uri de performanță vor putea atinge viteza de 100 km/h în mai puțin de 4 secunde.
0
2,136
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!