(VIDEO) Inspirat din filmele Fast & Furious: un șofer a încercat să sară peste un pod basculant ridicat din Sankt Petersburg

Caz inspirat din scena cu podul basculant din 2 Fast 2 Furious a avut loc în Rusia: un șofer de origine italiană, la volanul unui automobil închiriat, a încercat să sară peste podul basculant ridicat din Sankt Petersburg! Încercarea însă, previzibil, nu s-a soldat cu succes, iar șoferul aventurier a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Cazul a avut loc în dimineața zilei de 19 aprilie pe podul Sampsonievsky din Capitala de Nord a Rusiei, iar imaginile captate de camerele video din preajmă au fost publicate doar astăzi. Aflat la volanul unui automobil închiriat, șoferul de origine italiană, în vârstă de 30 de ani, și-a încercat norocul în repetarea scenei epice din cea de-a doua peliculă din seria 2 Fast 2 Furious, încercând să sară cu automobilul peste podul basculant în moment ce punțile acestuia au fost ridicate. Încercarea a eșuat, iar șoferul și pasagerul acestuia, o femeie în vârstă de 34 ani, s-au ales cu traumatisme, fiind transportați la spital. Forțele de ordine din Rusia au menționat, că cei doi aventurieri au avut norocul să nu ajungă cu automobilul în apă, însă pasagerii s-au ales cu traumatisme ușoare, automobilul fiind grav avariat în urma impactului cu cea de-a doua punte mobilă a podului.
0
628
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!