Audi A4 marchează 25 ani de la prima lansare! Modelul a atins numărul de 7.5 milioane unități produse
7 Mai 2019, 15:28
Audi A4, cel mai solicitat model din gama constructorului din Ingolstadt, marchează cei 25 ani de la prima lansare. Timp de un sfert de secol,
modelul compact a atins numărul de 7.5 milioane unități produse și comercializate la nivel global, devenind cel mai vândut model din gama Audi.
Pentru prima dată Audi A4 și-a făcut apariția în anul 1994, fiind conceput ca un sedan de talie medie, succesor al modelului Audi 80.
Doar într-un singur an Audi A4 s-a remarcat printr-un succes uimitor, fiind comercializat într-un număr de 272,052 unități, devenind cel mai solicitat model din gama constructorului din Ingolstadt, înregistrând o creștere constantă a vânzărilor pe parcursul a 25 ani consecutivi și depășind numărul de 7.5 milioane unități produse
de-a lungul carierei sale. Anul 2018 a fost finalizat de Audi A4 cu un total de vânzări de 344,586 unități, ceea ce constituie aproape 20% din totalul vânzărilor Audi.

Actuala și cea de-a cincea generație Audi A4 a fost lansată în 2015. Modelul este produs în mai multe variante
de caroserie, precum sedan, break și break cu capacități sporite în offroad, dispune de o versiune cu ampatament mărit, destinată pieței din China și mai este oferit în versiuni de performanță. În viitor Audi pregătește un model 100% electric, cu dimensiuni și design similare.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
314
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!