BMW lansează noile versiuni de top M50i cu benzinar V8 pentru SUV-urile X5 și X7

BMW a pregătit o motorizare de top pentru SUV-urile X5 și X7 – M50i. Noua motorizare vine cu benzinarul turboaspirat V8 sub capotă și promite performanțe și rezultate dinamice impunătoare, dar și un confort și un nivel de echipare de excepție la bord. Cel puțin, până la apariția versiunii pure cu indicile M, noile X5 și X7 M50i vor domina gama de versiuni disponibile pentru cele două SUV-uri.
Versiunea M50i oferă unitatea turboaspirată V8 de 4.4 litri, preluată de la coupe-ul și decapotabila M850i. Benzinarul livrează 530 CP și 750 Nm și este cuplat la cutia automată Steptronic, cu 8 rapoarte și padele de schimbare a vitezei în spatele volanului. Cuplul monstruos este transmis pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală xDrive. Cu acest motor BMW X5 M50i este capabil să atingă viteza de 100 km/h în doar 4.3 secunde, pe când uriașul X7 M50i are nevoie de 4.7 secunde pentru a cuceri aceeași viteză.
Versiunea M50i vine să înlocuiască vechea xDrive50i și se axează mai mult pe sportivitate. Pe lângă motorul performant, noua versiune include un sistem de evacuare sport, launch control, suspensie adaptivă și sistem de frânare sport. Designul exterior este condimentat de barele de protecție agresive, difuzor integrat în bara de protecție spate, jante din aliaj de 21 țoli și siglele specifice "M50i".
Producția BMW X5 M50i și X7 M50i va începe în luna august a acestui an. Clienții vor putea achiziționa SUV-urile performante din toamnă.
0
1,431
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!