Britanicii au suplinit lista motorizărilor Range Rover cu o nouă versiune mild-hybrid cu benzinar de 3.0 litri

Britanicii a pregătit un set consistent de actualizări tehnice pentru Range Rover. SUV-ul de top britanic a primit o motorizare nouă, actualizări de ordin tehnic la interior și pentru sistemul multimedia, dar și o nuanță nouă de caroserie. În urma modificărilor, vârful de gamă Range Rover va indica un consum de combustibil redus, dar și performanțe dinamice surprinzătoare.
Cea mai importantă actualizare ține de lista motorizărilor, disponibilă pentru Range Rover. Aceasta a fost suplinită cu noua motorizare de tip mild-hybrid, cu benzinar Ingenium de 3.0 litri, cu 6 cilindri, instalat sub capotă. Propulsorul termic este capabil să livreze 400 CP și 550 Nm și asigură un timp de accelerație până la 100 km/h de doar 6.3 secunde, viteza maximă fiind limitată la 225 km/h. Motorul termic este acompaniat de unul electric, alimentat de la o baterie de 48V, ce-și suplinește rezervele de energie în timpul frânării.
Parte a sistemului Start/Stop, motorul poate opri benzinarul de sub capotă în timpul frânării și să-l pornească foarte rapid la acționarea acceleratorului. Consumul mediu în regim mixt, indicat de noua motorizare, constituie 9.3 litri de benzină la 100 km de parcurs. Britanicii au mai menționat, că noua motorizare va fi disponibilă pentru majoritatea modelelor din gama Jaguar Land Rover începând cu anul 2020.
Pe lângă actualizarea listei motorizărilor, britanicii au introdus două nuanțe noi de caroserie: Eiger Grey, ce vine să substituie nuanța Corris Grey, și Portofino Blue, ce va înlocui nuanța Loire Blue. Totodată va fi disponibil un nou set de jante de 22 țoli, de culoare neagră. Sistemul multimedia de la interior a beneficiat de actualizări minore, dar importante, oferind acum conectivități Apple CarPlay și Android Auto.
Lista actualizărilor introduse de britanici este acum disponibilă pentru comandă pentru Range Rover, noua motorizare având un preț de pornire în Marea Britanie de 83,655 lire sterline. De un set similar de modificări, inclusiv nuanțele de caroserie și setul de jante, este disponibil și pentru Range Rover Sport.
0
1,417
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!