Chevrolet lansează un set de actualizări urgente de design pentru coupe-ul Camaro

Se pare că actualizările lansate de americani pentru modelul Camaro anul trecut nu prea au bucurat fanii, care au solicitat companiei americane modificări la nivel de design al părții frontale. Și uite că Chevrolet și-a confirmat devotamentul pentru clienții săi și a lansat un set de actualizări "de urgență", care să îmbunătățească aspectul exterior al coupe-ului, pe placul fanilor.
Noile modificări sunt, însă, minore, astfel încât constructorul nu a ținut să modifice forma elementelor exterioare. În urma actualizărilor Camaro SS dispune de o placă ce separă calandrul de incizia de aer din bara de protecție față vopsită în culoarea caroseriei, în timp ce facelift-ul precedent prevedea o placă de culoare neagră. Sigla "Chevrolet" a fost mutată de pe placa respectivă pe calandru. Vor fi sau nu suficiente actualizările introduse în grabă de americani vor decide clienții, însă actualizarea precedentă a avut un impact negativ asupra vânzărilor lui Camaro în SUA.
Pe lângă actualizările exterioare pentru versiunea SS, americanii au oferit un șir de îmbunătățiri și pentru celelalte versiuni Camaro. Modelul de mijloc LT, ce are sub capotă unitatea V6 de 3.6 litri, aspirată natural, cu 340 CP la activ, are motorul cuplat la cutia automată cu 10 rapoarte, în schimbul cutiei cu 8 trepte. Noua cutie a fost preluată, cu resetări minore, de la versiunea Camaro SS.
Motorizarea de vârf V8 de 6.2 litri, ce are la activ 461 CP, va fi oferită acum și cu nivelul incipient de echipare, numit LT1. Cu aceeași putere uriașă sub capotă, dar cu o listă de dotări mai modestă, benzinarul de top poate fi achiziționat acum la un preț mai atractiv în SUA, de 35,000 dolari, atunci când Camaro SS, cu motor similar, are un preț de pornire de 38,000 dolari.
0
1,305
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!