Porsche lansează o nouă versiune pentru primul său SUV coupe: Cayenne S Coupe

Primul SUV coupe din istoria mărcii germane primește o nouă versiune de mijloc: Cayenne S Coupe. Noul model se va situa pe treapta de mijloc între versiunile prezentate anterior, Cayenne Coupe și Cayenne Turbo Coupe.
Versiunea se lansează cu unitatea biturbo V6 de 2.9 litri, identică SUV-ului standard Cayenne S. Benzinarul este cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte, ce livrează cuplul pe ambele punți. Motorul dezvoltă 440 CP și 550 Nm și asigură un timp de accelerație până la 100 km/h de 5.0 secunde, ce poate fi redus până la 4.9 secunde grație pachetului opțional, ce include un plafon din fibră de carbon, jante din aliaj ușor de 22 țoli și sistem de evacuare sport.
Pachetul Sport Chrono, însă, este inclus standard pentru Cayenne S Coupe, și include suspensia cu amortizoare adaptive PASM. Până la 200 km/h noul SUV poate accelera în 18.8 secunde, iar viteza maximă este limitată la 263 km/h.
Versiunile anunțate anterior Cayenne Coupe și Cayenne Turbo Coupe se lansează în Europa până la finalul lunii curente, iar versiunea de mijloc Cayenne S Coupe va fi disponibilă de la sfârșitul lunii iulie.
0
258
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!