(VIDEO) După mulți ani de așteptare, o tânără din SUA a decis să creeze un pick-up Tesla cu propriile forțe

După ce mai mulți ani a așteptat lansarea unui pick-up electric de serie Tesla, vlogger-ul Simone Giertz a decis să depășească miliardarul și inginerul Elon Musk, creându-și un propriu pick-up, cu propriile forțe, din propriul electromobil Tesla Model 3. Întreg procesul de transformare a fost filmat și publicat pe pagina tinerei din SUA pe rețeaua YouTube.
Pentru proiectul, denumit Truckla, Simone Giertz a achiziționat un Tesla Model 3 nou nouț și a apelat la asistența specialiștilor din cadrul echipei Rich Rebuilds, ce au mai transformat electromobilele americane în diverse creaturi anterior. Cel mai compact model din gamă a fost ales grație construcției caroseriei, ce este compusă din aluminiu, care este mai ușor de prelucrat, și nu oțel precum în cazul electromobilelor mai mari Model S și Model X.
Proiectul a fost realizat în câteva etape – inițial specialiștii au demontat elementele interioare ale electromobilului, plafonul, montanții spate și compartimentul destinat bagajelor. Ulterior locul acestor elemente a fost preluat de bena special creată pentru electromobil, dotată cu carcasă adițională din oțel. Pentru o prezență mai spartanică, pe plafon și-au făcut loc bare de fixare cu lumini adiționale de tip LED.
0
2,003
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!