(VIDEO) Zeci de șoferi ce s-au lăsat ghidați orbește de Google Maps au rămas blocați în noroi

Zeci de șoferi din orașul american Denver, statul Colorado, au rămas blocați în noroi în lanț, după ce s-au lăsat ghidați orbește de sistemul de navigație furnizat de Google Maps.

Mulți șoferi din orașul american au apelat la ajutorul sistemului de navigație Google Maps, ce deobicei ghidează șoferii prin junglele de beton americane fără reproșuri, după ce traseul principal, ce duce spre aeroportul din Denver, a fost blocat de un ambuteiaj de amploare, provocat de un accident rutier, însă în loc de un drum de ocolire spre aeroport, șoferii s-au trezit blocați într-un drum cu noroi, lăsându-se ghidați în întregime de sistemul de navigație.
Potrivit șoferilor ce au căzut prada sistemului de navigație, aplicația Google Maps a atenționat că traseul obișnuit spre aeroportul internațional din Denver, ce urmează pe Pena Boulevard, i-ar costa circa 43 minute din cauza ambuteiajului, pe când un drum de ocolire ar reduce timpul călătoriei până la 23 minute. De altfel, șoferii nu au anticipat capcana ce îi aștepta pe "drumul de ocolire", iar asta pentru că mai mulți participanți la trafic au decis concomitent să ocolească ambuteiajul. Într-un final, însă, în loc de aeroport șoferii au ajuns în noroi, la propriu.
0
1,889
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!