Accident tragic în Chirsova, Gagauzia: o mașină de poliție s-a ciocnit cu o motocicletă. Un șofer a decedat

15 Iulie 2019, 16:01
Denis Godorozea cu referire la GagauzInfo.md
În noaptea zilei de ieri, 14 iulie 2019, în satul Chirsova a avut loc un accident grav cu implicarea unui grup de motocicliști și unui automobil de poliție. În urma impactului, un motociclist a decedat pe loc, iar un alt tânăr a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.
Potrivit informațiilor distribuite de gagauzinfo.md, în noaptea de ieri, la aproximativ 23:16, poliția a fost alertată de către un cetățean despre faptul că un grup de 5 motocicliști, circulând cu viteză excesivă, au manifestat un comportament agresiv și au atacat mai multe automobile din satul Svetlîi, Raionul Comrat. Echipajul de poliție ce a pornit la fața locului a depistat motocicliștii în satul Chirsova. Într-un moment, neglijând girofarul și îndemnul forțelor de ordine de a opri, un șofer în vârstă de 33 ani, la volanul unei motociclete de marcă Yamaha, fiind pe contrasens s-a ciocnit violent de mașina poliției. Bărbatul s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportat la spital. Imediat după primul accident, un alt motociclist a tamponat mașina de poliție, de model Dacia Duster, ce staționa pe loc în acest moment. Din cauza traumatismelor, cel de-al doilea motociclist a decedat pe loc.
Pe marginea cazului a fost pornită o anchetă penală, toate circumstanțele fiind cercetate de Procuratura Raionului Comrat. Potrivit informațiilor furnizate de poliție, motocicliștii nu se aflau în stare de ebrietate și dețin permis de conducere de categoria A.

Imagini – Pro TV și GagauzInfo
0
3,095
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!