Lexus a pregătit o ediție specială pentru nava amiral LS - noua versiune Inspiration Series

Niponii au pregătit o versiune specială pentru nava amiral de top Lexus LS. Noua ediție a primit denumirea Inspiration Series și a fost preluată de la Lexus LC, însă dacă în cazul coupe-ului ediția prevedea o nuanță specială de albastru Structural Blue, atunci sedanul de top din gamă a beneficiat de nuanța Deep Garnet.
Pentru o prezență exclusivă, Lexus LS Inspiration Series va fi echipat cu jante speciale de 20 țoli cu nuanța exclusivă Black Vapor Chrome. Ambianța interioară vine să contrasteze cu nuanțele de la exterior, aici fiind prevăzută o tapiserie din piele de culoare albă și o planșă de bord îmbrăcată în piele neagră. Lumina decorativă ambientală este de culoare albastră, iar inserțiile standard au fost înlocuite cu unele noi, din sticlă.
Din punct de vedere al substratului tehnic Lexus LS Inspiration Series este identic sedanurilor de serie și are sub capotă unitatea turboaspirată de 3.5 litri, ce livrează 422 CP și 600 Nm, fiind cuplată la cutia automată Aisin cu 9 rapoarte, ce transmite standard cuplul pe puntea spate. Opțional clienții vor putea opta pentru un sistem de tracțiune integrală.
Lansarea pe piață va avea loc în toamna acestui an, ediția fiind limitată la un număr de doar 300 exemplare, disponibile în exclusivitate clienților din SUA.
0
1,587
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!