Niponii dezvăluie detalii despre motorul electromobilului Honda e

Honda a prezentat noi imagini oficiale și un nou set de informații despre noul electromobil Honda e. Compacta urbană vine cu un sistem de tracțiune pe puntea spate și o autonomie de 200 km, iar astăzi niponii au dezvăluit date tehnice și despre caracteristicile motorului electric.
La nivel de design exterior, varianta de serie Honda e nu se va distinge de prototipul pre-serie, prezentat și mai devreme – compacta va primit un design retro-futurist și minimalist, dar cu un set bun de echipamente high-tech. Pentru un aspect mai dinamic, hatchback-ul cu 5 uși are o caroserie camuflată în forma unui coupe cu 3 uși, or geamurile portierelor spate sunt de dimensiuni mici iar mânerele au fost ascunse în apropierea montanților spate. Locul oglinzilor retrovizoare exterioare a fost preluat de două camere de supraveghere de dimensiuni mici, ce vor oferi o imagine excelentă la bord, dar și vor îmbunătăți caracteristicile aerodinamice.
Motorul electric, cu care este echipată Honda e, are la activ 110 kW, echivalentul a 150 CP, și un cuplu maxim de 300 Nm transmis în exclusivitate roților punții spate. Astfel, compacta electrică va fi capabilă să ofere senzații tari în condus. Motorul este alimentat de la un set de baterii cu o capacitate de 35.5 kWh, ce asigură o autonomie de 200 km. Printre tehnologiile disponibile se enumeră și sistemul Single Pedal Control, ce prevede frânare automatizată îmediat ce șoferul nu va mai acționa pedala acceleratorului.
Potrivit informațiilor furnizate de Honda, electromobilul în versiunea de serie va marca premiera publică până la sfârșitul acestui an. În luna mai niponii au dat startul pre-comenzilor, iar la ora actuală Honda e a acumulat câteva mii de solicitări.
0
1,749
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!