Compania din Slovenia prezintă noul său supercar cu propulsie hibridă Tushek TS 900 H Apex

Tushek Supercars este o companie din Slovenia, specializată pe producția supercar-urilor. Anterior Tushek a lansat un prim supercar propriu, modelul T 600, iar în aceste zile a avut loc prezentarea celui de-al doilea model, cu propulsie hibridă de această dată, capabil să uimească cu un cuplu maxim imens. Să vedem, cu ce Tushek vrea să atragă clienții!
Deși are multe tangențe cu predecesorul, supercar-ul Tushek T 600, noul TS 900 H vine cu un sistem de propulsie cu totul nou, hibrid de această dată, ce combină un benzinar cu două motoare electrice. Benzinarul V8 4.2 FSI, împrumutat de la Audi, a fost echipat cu un compresor și, alimentat cu benzină cu cifra octanică 100, acesta este capabil să livreze 687 CP și 690 Nm. Cuplul dezvoltat de motorul termic este transmis pe puntea spate prin intermediul cutiei secvențiale cu 6 trepte, livrate de Holinger. În față sunt montate două motoare electrice, ce livrează în tandem 653 CP și un cuplu monstruos de 1,000 Nm, transmis direct pe cele două roți din față. Astfel, puterea totală a noului supercar pregătit de Tushek este de 950 CP și 1,400 Nm.
Supercar-ul hibrid poate atinge viteza de 100 km/h în doar 2.5 secunde, în timp ce viteza maximă constituie 380 km/h. Pe lângă performanțele dinamice impunătoare, Tushek TS 900 H mai poate economisi din combustibil, fiind capabil să circule în regim 100% electric la distanțe de până la 50 km, cu doar cele două motoare electrice incluse, alimentate de la un set de baterii de 15 kWh.
Pe lângă sistemul de propulsie performant, supercar-ul Tuschek este echipat cu întreg setul de componente sport necesare, pentru a livra proprietarului plăcerea maximă din condus pe circuit. Tushek TS 900 H are o suspensie adaptivă, capabilă să ajusteze garda la sol într-un diapazon de până la 30 mm, sistem de frânare performant livrat de Brembo cu discuri carbon ceramice și ajustări cu 12 nivele pentru sistemul ABS, livrat de Bosch.
Prețul pentru Tushek TS 900 H nu a fost anunțat, deși acesta nu va fi deloc accesibil. Publicul va putea admira supercar-ul în cadrul concursului de eleganță Salon Prive, ce va avea loc între 5 și 8 septembrie în Marea Britanie.
0
2,063
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!