(VIDEO) Porsche Taycan devine cel mai rapid sedan electric de serie pe Nurburgring!

Succes remarcabil pentru Porsche Taycan cu câteva zile până la premieră – viitorul model devine cel mai rapid sedan electric stabilind un nou timp de referință pe renumitul Nurburgring. Un prototip camuflat de pre-serie a reușit să parcurgă circuitul german în 7 minute și 42 secunde.
Cu câteva săptămâni mai devreme germanii de la Porsche au demarat o campanie de promovare a primului electromobil original din gamă, în cadrul căreia au prezentat avantajele viitorului model, realizând un test de anduranță în cadrul căruia electromobilul a parcurs peste 3,400 km pe circuitul Nardo, iar ulterior au dezvăluit ambianța interioară extrem de sofisticată și tehnologizată a noului Taycan.
Recordul în rândul sedanurilor electrice a fost stabili cu Porsche Taycan de către pilotul Lars Kern. Circuitul cu o lungime de 20.6 km a fost parcurs în doar 7 minute și 42 secunde. Constructorul raportează nu doar un sistem de propulsie performant, cu peste 600 CP, dar și o manevrabilitate excelentă , potrivită pentru aventurile de circuit.
Potrivit informațiilor distribuite anterior, Porsche Taycan va marca premiera mondială la 4 septembrie 2019, iar ulterior electromobilul va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ce-și deschide porțile pe 12 septembrie curent.
0
416
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!