Volkswagen lansează o motorizare nouă turbodiesel pentru T-Roc şi versiunea specială Black Style

23 Septembrie 2019, 17:32
Denis Godorozea
Volkswagen extinde lista motorizărilor disponibile pentru crossover-ul T-Roc cu un nou propulsor turbodiesel de top. Pe lângă noul motor, crossover-ul compact se alege şi cu o nouă versiune specială, cu surplus de individualitate.
Astfel, lista motorizărilor lui Volkswagen T-Roc a fost suplinită cu noul turbodiesel de top 2.0 TDI, cu 190 CP şi 400 Nm la activ. Cuplul este distribuit pe ambele punţi prin intermediul cutiei robotizate DSG cu 7 trepte şi sistemului de tracţiune integrală 4Motion. Astfel, ţinând cont de dimensiunile sale compacte, cu un asemenea cuplu T-Roc promite caracteristici dinamice impunătoare. Germanii, însă, nu au oferit date despre timpul de acceleraţie şi viteza maximă.
Cea de-a doua noutate pentru T-Roc este pachetul Black Style şi, după cum sugerează denumirea, acesta include elemente exterioare decorative de culoare neagră, precum carcasele oglinzilor retrovizoare exterioare şi jantele originale de 18 ţoli incluse standard pentru acest pachet. Opţional clienţii pot opta pentru jantele Suzuka de 19 ţoli.
Un alt pachet introdus de germani pentru T-Roc poartă denumirea Beats. Cu această opţiune bifată clienţii vor obţine un sistem audio performant cu 6 difuzoare, amplificator digital şi un subwoofer cu un total de 300 W. La exterior T-Roc cu pachetul Beats include carcase pentru oglinzile retrovizoare exterioare de culoare roşie şi iluminare ambientală de aceeaşi nuanţă. Standard sunt incluse jantele Mayfield de 17 ţoli.
0
1,467
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!