Primele schiţe neoficiale dezvăluie în întregime aspectul exterior al viitorului SUV electric Ford, inspirat de la Mustang

28 Octombrie 2019, 11:44
Denis Godorozea
În spaţiul web a fost publicată o primă imagine cu schiţele tridimensionale ale viitorului SUV electric Ford, care se va inspira de la renumitul muscle-car Mustang. Ajunse pe mâinile designerilor, schiţele au fost transformate în câteva imagini render, care să ofere mai multe informaţii despre cum ar putea arăta SUV-ul în varianta de serie. Aşadar, la nivel estetic SUV-ul se inspiră mult de la Mustang, având blocuri optice specifice şi o siluetă de SUV coupe care, de asemenea, seamănă mult cu silueta coupe-ului legendar.
Premiera electromobilului Ford Mach-E va avea loc la 18 noiembrie 2019. Deşi americanii nu au oferit prea multe detalii despre substratul tehnic, în spaţiul web "s-au scurs" informaţii neoficiale despre viitorul model. Potrivit insider-ilor SUV-ul va oferi o autonomie de circa 600 km, calculată conform standardului WLTP.

Anterior Ford a confirmat că viitorul electromobil va avea un caracter sport, precum şi un adevărat Mustang. Totodată, acesta va genera costuri de exploatare simţitor mai mici, chiar şi comparativ cu SUV-urile Ford din segmentul bugetar. Astfel, potrivit informaţiilor oficiale, Mach-E va genera costuri cu până la 38% mai mici în primii 5 ani de exploatare, comparativ cu SUV-ul actual Escape/Kuga, echipat cu motor termic.
0
334
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!