Renault Group s-a ales cu premiul Producătorul Anului 2019 oferit de Top Gear

16 Decembrie 2019, 13:57
Denis Godorozea
Grupul Renault a reuşit să cucerească premiul Producătorul Anului 2019 decernat de TopGear.com. Constructorul francez a fost ales de cei de la Top Gear pentru meritele deosebite obţinute la nivel de Concern în industria auto pe parcursul ultimelor 12 luni, dar şi la nivel de branduri, printre care Renault, Dacia şi Alpine.
În cadrul aceluiaşi eveniment, sportcar-ul Renault Megane RS Trophy-R a fost numit Automobilul de Performanţă al acestui an, iar compacta electrică Renault Zoe a fost numită drept cea mai bună maşină urbană. Nu în ultimul rând, cei de la Top Gear au remarcat succesul mărcii Dacia pe piaţă, constructorul din Mioveni fiind unul dintre puţinii producători din Europa, care a reuşit să înregistreze o creştere constantă a vânzărilor pe Bătrânul Continent.
O altă cheie a succesului Renault Group în acest an este oferta diversificată în toate segmentele industriei auto, acest an fiind marcat de mai multe premiere în cadrul Grupului, printre care noile Renault Clio, Captur, Zoe, Koleos, Master şi Trafic. Afară de modelele menţionate, brandul de performanţă Alpine a suplinit oferta cu noul sportcar A110S.
Oficialii Renault se declară încântaţi de succesele obţinute la nivel de Grup şi de premiul Top Gear cucerit în acest an. Totodată, conducerea concernului promite un nou an la fel de fructuos.
0
1,542
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!