Lansarea SUV-ului compact Tesla Model Y va avea loc mai devreme? Livrările ar putea demara în februarie!

23 Ianuarie 2020, 17:07
Denis Godorozea
Premiera SUV-ului compact Tesla Model Y a avut loc în luna martie a anului trecut, urmând ca livrările să înceapă cu peste un an mai târziu, în vara anului 2020. Însă se pare că cei de la Tesla pregătesc o surpriză pentru fani şi pentru clienţii ce au rezervat un crossover electric, or potrivit informaţiilor furnizate de Deutsche Bank livrările ar putea demara în SUA din luna februarie, sau cu aproximativ 6 luni mai devreme decât se planifica anterior.
Estimările celor de la Deutsche Bank se bazează pe comenzile de componente, plasate de Tesla furnizorilor externi. Astfel, sursa estimează că producţia va începe cel târziu în februarie-martie 2020, iar livrările vor demara imediat, primele unităţi fiind comandate chiar de angajaţii companiei americane. De menţionat, că Tesla a înregistrat în SUA o serie de VIN-uri, atribuite crossover-ului electric compact — la fel a fost şi în cazul sedanului Model 3, primele numere de identificare au fost înregistrate cu o lună până la startul livrărilor.
Peste o săptămână Tesla va organiza o conferinţă de presă în care va relata despre planurile ulterioare a companiei. Probabil tot în cadrul conferinţei va fi anunţat startul producţiei pentru Model Y. Pe piaţa europeană crossover-ul electric va fi lansat nu mai devreme de anul viitor.
0
1,363
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!