(VIDEO) Mercedes-Benz publică un teaser video care prefaţează noul E-Class facelift

28 Februarie 2020, 14:09
Denis Godorozea
Mercedes-Benz a publicat primul teaser video pentru versiunea actualizată E-Class facelift. Premiera este planificată pentru săptămâna viitoare, iar astăzi germanii au prefaţat partea frontală a sedanului şi au oferit un set adiţional de informaţii.

Conform informaţiilor preliminare şi imagnilor publicate anterior, Mercedes-Benz E-Class facelift va avea un aspect exterior modificat aproape în totalitate, cu blocuri optice care nu doar şi-au schimbat structura interioară, dar şi forma — E-Class va avea un sistem de iluminare LED mai sofisticat, cu semnături noi pentru luminile de zi. Structura interioară a acestuia poate fi văzută în teaser-ul video de mai jos.
Concomitent germanii promit o actualizare tehnică majoră, în special în lista motorizărilor şi sistemelor de propulsie. Precum anterior, Mercedes-Benz E-Class va fi oferit în diverse versiuni de caroserie, sedan, break, coupe, decapotabilă şi break cu capacităţi sporite în offroad. Mai târziu vor fi actualizate şi versiunile de top, semnate de Mercedes-AMG.

Debutul public al noului Mercedes-Benz E-Class facelift a fost planificat pentru Salonul Auto de la Geneva, însă evenimentul a fost amânat din cauza interdicţiei emise de Guvernul Elveţiei pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Deocamdată germanii nu au anunţat unde va avea loc premiera maşinii, însă în mediul online informaţiile complete, cel mai probabil, vor fi publicate pe parcursul săptămânii viitoare.
0
1,982
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!