(VIDEO) Un depozit cu zeci de automobile clasice şi piese auto a fost găsit în SUA

22 Martie 2020, 15:24
Denis Godorozea
O descoperire extrem de interesantă a fost făcută în SUA: în statul Pennsylvania a fost găsit un depozit cu circa 50 automobile de epocă, produse între anii 1920 şi 1970. Majoritatea maşinilor sunt într-o stare tehnică deplorabilă, însă în acceaşi încăpere au fost găsite şi o sumedenie de piese de schimb pentru aceste maşini.
Jurnaliştii de la Business Insider precizează, că proprietarul acestui depozit s-a stins din viaţă în 2018, iar ulterior apropiaţii acestuia au şi decosperit încăperea cu bijuteriile pe patru roţi. Curios este faptul, că nimei din rude nici nu bănuia despre existenţa acestui depozit.
Potrivit informaţiilor distribuite de aceeaşi sursă, fostul proprietar al depozitului a început să colecţioneze automobile clasice încă în 1961 şi de atunci a fost preocupat de suplinirea propriului garaj pe parcursul a circa 30 de ani, timp în care a achiziţionat nu mai puţin de 50 automobile, trecute acum în categoria modelelor retro. Colecţionarul nu a preferat o marcă anumită, iar în depozitul său se pot găsi diverse modele predominant de producţie americană. Există, însă, şi două unităţi clasice Volkswagen Beetle.
Moştenitorii colecţionarului au apelat la ajutorul IronTrap Garage pentru a vinde întreaga colecţie. Un scurt review al descoperirii îl puteţi urmări în materialul video de mai jos.
0
3,007
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!