Toyota Prius primeşte o ediţie aniversară cu decor inspirat de la sportivele nipone

12 Mai 2020, 14:34
Denis Godorozea
Toyota marchează aniversarea de 20 de ani de la debutul comercial a hibridei Prius pe piaţa din SUA. Versiunea specială 2020 Edition se distinge de variantele de serie printr-un decor distinctiv inspirat de la sportivele companiei nipone, însă substratul tehnic a rămas neatins, deşi aceste versiuni Prius vor avea incluse practic toate opţionalele disponibile pentru interpretările de top, având la bază versiunea nord-americană XLE.
Toyota Prius 2020 Edition are un aspect exterior ornamentat cu inserţii decorative de culoare neagră, jante originale negre de 17 ţoli, blocuri optice uşor umbrite şi o listă limitată de nuanţe de caroserie — roşie Supersonic Red şi albă Wind Chill Pearl.
Toate unităţile din seria 2020 Edition vor avea un habitaclu monoton de culoare neagră, cu inserţii speciale piano black, inclusiv levierul cutiei automate de viteze, şi tapiserie din piele. Denumirea versiunii speciale este aplicată pe covoraşele textile originale.
Tehnic Prius 2020 Edition nu se distinge de versiunile de serie, însă odată cu lansarea versiunii aniversare niponii au inclus standard pentru toate nivelele de echipare ansamblul de sisteme de siguranţă activă Toyota Safety Sense 2.0, ce include un cruise control adaptiv, sistem automatizat de frânare de urgenţă cu detectarea pietonilor şi sistem de monitorizare a indicatoarelor rutiere.
Piaţa din SUA este una dintre cele mai importante pentru Toyota Prius — timp de 20 de ani aici niponii au comercializat aproape două milioane de hibride Prius, care acum a ajuns la cea de-a patra generaţie.
0
1,292
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!