Tuning făcut în Polonia: un BMW M760Li xDrive, modificat de către cei de la auto-Dynamics

26 Mai 2020, 18:07
Denis Godorozea
În fluxul ăsta imens de pachete de tuning furnizate de numeroasele companii din întreaga lume, mai puţin se fac auzite şi văzute operele de artă create de ateliere stabilite în ţări unde industria auto nu este la fel de dezvoltată precum, de exemplu, în Germania, Franţa sau Italia. Este şi cazul companiei auto-Dynamics (#AD), stabilite în Polonia, care a pregătit un program de modificări pentru BMW Seria 7 M760Li xDrive, cu care proprietarii acestor limuzine se vor putea distinge în trafic pe lângă creaţiile tunerilor germani.
Programul propus de #AD include o nuanţă originală de negru mat Frozen Black pentru caroserie şi elemente de culoare neagră-lucioasă în schimbul celor de carbon sau cromate, precum şi cele două grile frontale. Pentru un aspect mai dinamic şi agresiv, limuzina a fost înzestrată cu inserţii aerodinamice originale, pregătite de ruşii de la Ronin Design, printre care un splitter frontal generos, praguri laterale coborâte, un difuzor integrat în bara de protecţie spate şi două eleroane compacte montate pe plafon şi, respectiv, pe capacul portbagajului.
Aspectul exterior este finisat de jantele Vossen EVO-5R de nunaţa Patina Gold, cu un diametru de 22 ţoli, încălţate în anvelopele Michelin Pilot Sport 4S de dimensiuni 255/30 pe puntea faţă şi 295/25 pe puntea spate. Dar modificările nu s-au limitat aici — cu un asemenea set de jante şi o suspensie standard limuzina ar arăta cam caraghios, sugerează cei de la #AD, iar astfel a fost luată decizia de a introduce modificări la nivelul suspensiei pneumatice pentru a obţine o gardă la sol mai mică, inclusiv cu introducerea noilor tije ajustabile NIVO, livrate de atelierul german BBM.
La etapa finală, pentru a preveni orice defecte minore de caroserie şi a păstra în siguranţă vopseaua, maşina a fost acoperită cu peliculă protectoare transparentă cu proprietăţi de regenerare automatizată, livrată de Magnus Pro.
0
2,340
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!