(FOTO) SUV-ul electric Volkswagen ID.4 va avea două versiuni de caroserie! Primele imagini

18 Iunie 2020, 11:22
Denis Godorozea
La câteva săptămâni înainte de debutul oficial, în mediul online au fost publicate primele imagini neoficiale cu Volkswagen ID.4, primul SUV 100% electric din noua gamă a germanilor. Marea surpriză este că acesta va avea două tipuri de caroserie, însă cea de-a doua, cel mai probabil, va fi oferită exclusiv clienţilor din China. Ei bine, putem vedea acum cum arată cele două modele.
Cel puţin pe piaţa din China Volkswagen ID.4 în varianta cu caroserie clasică va moşteni denumirea Crozz, de la conceptul stilat debutat acum câţiva ani. Aceasta a fost aleasă, cel mai probabil, pentru a delimita cele două modele, or cel de-al doilea este un SUV cu siluetă coupe, denumit ID.4X. Cel mai probabil că pe piaţa europeană va ajunge doar varianta cu siluetă clasică, care va fi denumită ID.4.
Cât despre limbajul stilistic, cele două modele au moştenit stilul adus de hatch-ul ID.3, însă între ele SUV-urile se disting surprinzător de mult. Deci, nu diferă doar silueta şi posteriorul, dar şi blocurile optice frontale, în ambele cazuri ondulate, dar ID.4X are faruri alungite şi mai agresive, care să accentueze caracterul mai fierbinte a modelului, care va fi ales predominant de cumpărătorii mai tineri.
Concomitent cu imaginile ataşate, chinezii au publicat şi primele informaţii tehnice despre SUV-urile destinate pieţei locale. Potrivit detaliilor preliminare, Volkswagen ID.4 în ambele versiuni de caroserie va fi oferit cu un singur motor electric, situat pe puntea spate, capabil să livreze 204 CP şi să accelereze SUV-ul până la viteza maximă de 160 km/h. Putem anticipa că o asemenea interpretare va fi disponibilă şi în Europa pentru nivelele de echipare incipiente.
0
2,051
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!