Noi detalii despre accidentul grav din Bălţi: o depăşire neregulamentară a dus la impactul cu KAMAZ

30 Iunie 2020, 12:54
Redacţia PiataAuto.md
Azi ceva mai devreme vă anunţam despre un accident grav produs la Bălţi. Am contactat între timp Serviciul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Bălţi pentru a afla mai multe detalii despre accident şi în primul rând dacă toţi cei implicaţi sunt în viaţă.
Poliţia a fost alerată la ora 09.00 azi dimineaţă. Accidentul s-a produs pe traseul naţional R6 din Bălţi, colţ cu strada Sofiei. Accidentul s-a produs ca urmare a unei depăşiri neregulamentare, pe contrasens, efectuate de şoferul unui Audi A6, în vârstă de 24 de ani. Depăşirea sa a rezultat într-un impact frontal violent cu camionul KAMAZ 4925, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 46 de ani, care circula regulamentar.
În urma impactului, pasagerul din Audi s-a ales cu leziuni corporale grave şi a necesitat intervenţia serviciilor de descarcerare pentru a fi scos din vehicul. Şi pasagera sa, în vârstă de 19 ani, a suferit leziuni corporale. Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spitalul municipal Bălţi.

Cauzele şi circumstanţele adiţionale vor fi stabilite de poliţie în cadrul anchetei.

Atenţie: mai jos urmează imagini care vă pot afecta emoţional. Noi am blurat părţi din aceste imagini, dar ele rămân a fi marcante. Fiţi prudenţi la drum!
0
4,085
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!