Aeroportul din Bologna tocmai a creat un job de vis! Să ghidezi avioanele de la bordul unui Lamborghini!

23 Iulie 2020, 12:38
Ilie Toma
Să vii acasă seara şi să-i povesteşti fiului tău ce-ai făcut azi, zicând că ai ghidat avioanele pe pistele aeroportului în timp ce tu pilotai maşina ta de serviciu, un Lamborghini Huracan Evo! Pe bune, noi credem că până şi piloţii aeronavelor, care trebuie să urmeze acest „Follow-me” car, îl invidiază pe omul care are acest job de vis!
Totul face parte dintr-o idee nebună a centrului de design Lamborghini şi a oficialilor de la Aeroportul Marconi din Bologna. Aceştia au decis că acum, când Italia are nevoie de speranţă şi de reanimarea turismului, asta ar fi o metodă superbă de a-i întâmpina pe turiştii care ajung pe acest aeroport din nordul Italiei.
Aşa că de la 25 iunie încoace, întâi în regim de testare, apoi în regim normal, acest minunat Lamborghini Huracan Evo, vopsit în culorile Italiei, îşi îndeplineşte fidel misiunea de a întâmpina şi ghida avioanele către locurile lor de parcare.
Teoretic, cu cei 640 CP ivorâţi din motorul său V10 şi cu capacitatea de a atinge o viteză maximă de 325 km/h, acest Lamborghini Huracan Evo poate atinge uşor viteze la care până şi cele mai mari avioane decolează! Şi dacă ne gândim că el accelerează de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde, atunci cu siguranţă la startul de pe o pistă ar lăsa toate avioanele în urma sa!
Nu întrebaţi de ce atâta putere unui follow-me car, nu întrebaţi nici măcar cine a acoperit toate costurile. Oamenii au vrut s-o facă din toată inima şi au făcut-o. Asta e Italia, cea plină de emoţie şi senzaţii!
0
5,662
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!