Ford lansează utilitare capabile să deservească şi cele mai depărtate colţuri ale lumii

21 Iulie 2020, 11:54
Denis Godorozea
Ford prezintă în premieră noile versiuni de offroad pentru monovolumele utilitare Transit Connect şi Tourneo Connect. Noile versiuni, precum şi în cazul utilitarelor de dimensiuni mai mari, poartă denumirea Active. Acestea dispun de un decor exterior specific şi o gardă la sol mărită pentru capacităţi sporite în offroad.
Conform tradiţiilor segmentului, versiunile Active se disting de cele standard prin inserţiile protectoare din plastic nevopsit inserate pe părţile inferioare ale caroseriei. Afară de acest "scut", Active au un calandru original şi capace pentru oglinzile exterioare de culoare neagră. Lista modificărilor mai este completată de un set original de jante din aliaj uşor cu diametru de 17 ţoli.
Transit Connect Active poate fi echipat doar cu unitatea turbodiesel 1.5 EcoBlue, ce dezvoltă 100 sau 120 CP. Motorul respectiv este livrat standard în tandem cu cutia manuală cu 6 trepte, fie cu cea automată cu 8 trepte. Acelaşi motor este oferit în interpretări similare şi pentru Tourneo Connect Active, iar clienţii ce vor alege versiunea de top de 120 CP vor putea bifa şi un sistem de tracţiune integrală, însă acesta poate veni doar în tandem cu cutie manuală. Pe lângă cele menţionate, monovolumele mai au o gardă la sol mărită cu până la 24 mm.
Versiunile Active vor fi disponibile în variantele cu ampatament standard şi ampatament mărit. Lansarea comercială va avea loc în Europa până la finalul acestui an. Mai aproape de startul vânzărilor vor fi comunicate şi preţurile.
0
3,372
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!